2011. évi PANNON NOVUM INNOVÁCIÓS DÍJ

A Nyugat-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal pénzügyi támogatásával pályázatot hirdet, a 2011. évi Nyugat-Dunántúli Pannon Novum Regionális Innovációs Díj elnyerésére. - Beadási határidő: 2011. május 09.

A Regionális Innovációs Díj kategóriái és a lehetséges pályázók köre:
1. Vállalkozás kategóriában:
Pályázhat a Nyugat-dunántúli régióban telephellyel rendelkező, a 2004. évi XXXIV. törvény alapján mikro-, kis-, vagy középvállalkozásnak minősülő gazdálkodó szervezet.
2. Ifjúsági kategóriában:
Pályázhat minden olyan 16-26 év közötti fiatal, aki Győr-Moson-Sopron, Vas vagy Zala megye területén él, tanul, vagy kutat.
A pályázat tartalmi és formai követelményei:
Pályázni olyan megvalósult innovációs projekttel lehet, (új termék, új szolgáltatás, új eljárás létrehozása, piaci bevezetése) amely az elmúlt két évben realizálódott, és számokkal alátámasztható eredmény-kimutatással rendelkezik. Az innováció alapja lehet kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how, technológiatranszfer stb. A tartalmi kidolgozást a mellékelt útmutató alapján az adott projektre értelemszerűen alkalmazva kell elvégezni.

További információk a csatolt dokumentumben találhatók!



cimkék:
PDF dokumentum  Pannon Novum Innovációs Díj