Meghívó passzívház bemutatóra
Passzívház bemutatónkra várjuk azokat az építkezés előtt állókat akiket érdekel az energiatudatos, minőségi építészet, szeretnék elkerülni a kiszolgáltatottságot, akár az energiaárakkal, akár hiányos információkkal és a hozzánemértőkkel kapcsolatban.
Komplex épületgépészeti rendszerek a tervezéstől az alkalmazásig
A Magyar Épületgépészek Szövetsége tervezői szakmai programot szervez több helyszínen.
Pellet Konferencia - 2012. március 21. Sárvár
Üzletember-találkozó a szilárd energetikai biomasszával foglalkozó cégek üzleti lehetőségének fejlesztésére című rendezvényünkre várjuk a pelletágazatban tevékenykedő, vagy az ágazathoz valamilyen módon kapcsolódó cégek, szervezetek képviselőit.
Hogyan csökkentsük energiaköltségeinket?Hosszú és rövidtávú megoldások a hatékony energiafelhasználásra
A BKIK és a Piac & Profit 2012. március 13. (kedd), 9.30-12.30 tartja közös rendezvényét Budapesten. (BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.)
"European Pellet Conference 2012"
It is our great pleasure to invite you to the "European Pellet Conference 2012" which will be held on 29 February - 1 March 2012 in Wels/Austria in the frame of the next World Sustainable Energy Days!
I. Országos Klíma-vállalkozásfejlesztési Konferencia
2012. február 21-én, Visegrádon a Thermal Hotel Visegrád szálloda és konferenciaközpontban kerül megrendezésre az I. Országos Klíma-vállalkozásfejlesztési Konferencia, ahol neves szakemberek előadásai segítenek a klímás vállalkozásoknak szembeszállni a 2012-es esztendő kihívásaival. Immár teljes teamtikával!
Magyar Épületgépészek Napja 2011
December 2-án immáron 16. alkalommal rendezi meg a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség a Magyar Épületgépészek Napját, a szakma ünnepi rendezvényét. A korábbi évek pozitív változásainak eredményeként az egynapos esemény fő alkotóelemei újra az épületgépészeti szakkiállítás, a szakmai konferencia, a kerekasztal és a napot lezáró bál lesznek.
Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” II.
2011.november 23-24-én kerül megrendezésre a II. '"Fenntarthatósági Csúcs" a gondolkodás-, értékrendváltás és cselekvés jegyében Budapesten (Sugár Üzletközpont, Mozicsarnok, Örs Vezér tér).
Biomassza-hasznosítási szakmai nap
A Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ)által 2011. november 16-án kerül megrendezésre a Biomassza-hasznosítási szakmai nap.
ÖKOINDUSTRIA - Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
2011. november 16-18. között a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége második alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.
Meeting Innovations - Innovációs Fórum
A berlini Magyar Nagykövetség Kereskedelmi Irodája, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2011. november 14-15. között Berlinben és Hamburgban Innovációs Fórumot rendez. A Fórum idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Meeting Innovations címmel, témája az energiahatékonyság, a megújuló energiák és a klímavédelem. Jelentkezés: június 30!
Passzívház Nyílt Napok
A Passzívházépítők Országos Szövetsége szervezése keretében 2011. november 11-13. között a hazai, működő passzívházakat is felkereshetik az érdeklődők.
II. Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben konferencia
2011-ben immár másodszor rendezi meg a Magyar Épületgépészek Napenergia Szövetsége és a Magyar Épületgépészek Szövetsége a Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben konferenciát és kiállítást.
Az erdők éve
Az ENSZ Közgyűlése a 2011-es évet az „Erdők évének” nyilvánította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az erdők megőrzésének fontosságára és a fenntartható erdőgazdálkodásra a világ összes erdejében.
SASO építőipari vásár kísérő rendezvényeként kerül megrendezésre az üzletember találkozó
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) szervezésében 2011. október 21-én a horvátországi Splitben, a SASO építőipari vásár kísérő rendezvényeként kerül megrendezésre az üzletember-találkozó.
Biomassza hasznosítás önkormányzatoknak – tervezés, technológia, tőke
Mit tehet egy önkormányzat, ha csökkenteni szeretné a közintézmények fűtési költségét? Mit tud kezdeni a rengeteg helyben képződő zöldhulladékkal? Mire érdemes odafigyelni, ha biomassza projektet tervez?
A zöld energia, jövőnk energiája! Fenntartható befektetések a régióban
Kelet-Közép-Európa kifejezetten jó befektetési lehetőségnek mutatkozik a terén energetika terén. Az alulfejlett piac, a formálódó attraktív ösztönző rendszerek, a klímavédelmi törekvések mind abba az irányba mutatnak, hogy régiónkban a következő tíz év során jelentős zöld fejlesztési hullám fog megvalósulni.
SEE/FIDIBE Kis-és középvállalkozói workshop
A Nyugat- Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. sok szeretettel meghívja Önt a Dél-Kelet-Európai Együttműködési Program keretében megvalósuló FIDIBE projekt következő rendezvényére, melyet 2011. október 11-én tartunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.
Biomassza szakmai napok - A biomassza energetikai célú felhasználásának lehetőségei
2011. október 11-12-én kerül megrendezésre a Biomassza szakmai napok Budapesten.
INTELLIGENS ÉPÜLETTŐL AZ AKTÍVHÁZIG
Idén három helyszínen került megrendezésre az Intelligens épülettől az aktívházig című konferencia szeptember 27. és október 11. között .
 
1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140