ÉLŐ ENERGIA 2009/2011 KONFERENCIA-SOROZAT

A Nagyréti Erdei Iskola Közhasznú Alapítvány és a Zöld Áramlat Közhasznú Alapítvány a megújuló energiaforrások stratégiai kérdéseinek témakörében konferencia -sorozat indított Élő Energia 2009/2010 - Megújuló energiaforrások alkalmazása az önkormányzatok életében címmel.

A rendezvénysorozat első évadjának fő célja volt, hogy előmozdítsa a megyei energiapolitika szükséges változását, a megújuló energiaforrások nagyobb mértékű felhasználását. Felhívtuk a figyelmet, hogy a gazdasági függetlenség és a megmaradás kérdésköre a településeken összefügg a megújuló energia alkalmazásával.
Második évadunk további célja, hogy azoknak az Önkormányzatoknak, amelyek nyitottak a váltásra, az alternatív energia minél nagyobb mértékű használatára, elképzeléseik vannak, vagy már projekteket terveznek, további segítséget adjunk.
A magas színvonalú előadások elméleti és gyakorlati útmutatást nyújtanak a szakembereknek és a döntéshozóknak. Bevonjuk a megújuló energia területén élenjáró vállalkozásokat, hogy tevékenységük bemutatásával a gyakorlati lehetőségeket is ismertessék.

További információkért kérem tekintse meg a csatolt dokumentumot!

Forrás: Nagyréti Erdei-Iskolacimkék:
  Élő Energia konferencia sorozat