Épületek energiahatékonysága, passzívházak

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2011. május 31-én szakmai konferenciát szervez, melyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az energiahatékonyság és a passzívházépítés helyzetéről, valamint energiatudatos épületek kialakításáról. A rendezvényen bemutatkoznak ezenkívül olyan német innovatív vállalatok, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon.

A konferencia Budapesten, a Német-Magyar Gazdaság Házában (1024 Budapest, Lövőház u. 30.) kerül megrendezésre, az előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el.

 

A Magyar Építész Kamara Továbbképzési Szakbizottsága rendezvényünket a 2011/126 bírálati sorszámon tárgyalta, a MÉK továbbképzési rendszer szabadon választható programjai közé a 2011. évre akkreditálta és 1,5  továbbképzési pontot határozott meg.

 

A rendezvényhez kapcsolódóan lehetőség van a bemutatkozó német cégekkel való kapcsolatépítési lehetőségre.  Magyar cégek, melyek általános kapcsolatfelvétel céljából szeretnének a német vállalatokkal megismerkedni, megtehetik ezt a konferenciát követő Get together rendezvényen, kötetlen formában.  Azon magyar cégek számára, amelyek konkrét üzleti elképzelés kapcsán szeretnének a német vállalatokkal kapcsolatba lépni, 2011. május 30-án vagy június 1-jén egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja.

 

További információt a rendezvényről, valamint a német cégek tevékenységéről honlapunkon talál: http://www.ahkungarn.hu/hu/dienstleistungen/geschaeftspartner/geschaeftspartnervermittlung/kooperationsboersenundprojekte/energieeffizienz-2011/

 

A konferencián, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését rendezvényünk iránt, kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2011. május 13-ig az online jelentkezési lap elküldésével jelezze felénk. Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni.

 

További információval készséggel állunk rendelkezésére a (06-1) 345-7618-as telefonszámon illetve a szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.

Forrás: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamaracimkék: