I. Országos Klíma-vállalkozásfejlesztési Konferencia

2012. február 21-én, Visegrádon a Thermal Hotel Visegrád szálloda és konferenciaközpontban kerül megrendezésre az I. Országos Klíma-vállalkozásfejlesztési Konferencia, ahol neves szakemberek előadásai segítenek a klímás vállalkozásoknak szembeszállni a 2012-es esztendő kihívásaival. Immár teljes teamtikával!

A legtöbb klímás szakember alapos szakmai ismeretei ellenére is egyre nehezebben tudja vállalkozását sikeresen működtetni. Az elmúlt években a piaci nyomás fokozódott, egyre nagyobb gondot jelent az árverseny, melyből a megszokott módszerekkel nagyon nehezen lehet kitörni. Mindezzel párhuzamosan egyre több kókler jelenik meg a szakmában, csorbítva a valódi szakemberek jó hírét is. Ők azok, akik az árversenyből átmenetileg nyertesként kerülnek ki, hiszen olcsón végeznek rendkívül silány munkát.

A szervező Columbus Klíma cégcsoport felismerte ezt a problémát, és ennek orvoslására hívta életre a rendezvényt. Céljuk, hogy a klímás szakemberek minőségi, magas szakmai színvonalú munkát tudjanak végezni úgy, hogy szolgáltatásaikat mindeközben elfogadható áron tudják értékesíteni.

A konferencián a következő témákról lesz szó:

• Újdonságok, trendek a klímapiacon 2012-ben Váradi György előadásából kiderül, merre tart a klímaberendezések piaca, mit várhatunk a gyártóktól 2012-ben. Az előadás második felében Váradi György beszámol annak az átfogó iparági piackutatásnak az eredményeiről, amelyet a Columbus Klíma végzett szakértők bevonásával.

• Pálinkás Gábor előadásából megtudhatják, hogy miért fontos a már meglévő ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás.

• Jagodics Rita marketing tanácsadó (Marketing Consulting Kft.) arról fog beszélni, hogy mi a sikeres klímaszaküzlet marketing "szerszámkészlete", vagyis hogyan tud egy klímaszaküzlet a növekvő árverseny ellenére is stabil, növekvő vállalkozást építeni 2012-ben.

• Berkeszi László menedzsment tanácsadó, értékesítési tréner előadásából kiderül, melyek azok az eszközök, amelyekkel a vevő nem az árat nézi, hanem könnyedén dönt egy magasabb árú termék mellett.
Az előadásra korlátozott számban várják klímás vállalkozások vezetőinek, értékesítési vezetőinek jelentkezését.

A részvétel költségtérítéses, feltétele a visszaigazolt regisztráció.

További információk itt érhetők el.

Forrás: Columbus Klímacimkék: