II. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

A Széchenyi István Egyetemen 2011. április 15-én (péntek) megrendezésre kerülő II. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállításon és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja és az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

A kiállítás két részből áll, amelyen a következő feltételekkel lehet részt venni:

1. Az Innovációs Kiállításon a szervezők lehetőséget biztosítanak az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások és jelentős fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történő bemutatkozásának. Elsőbbséget élvez a Baross Gábor Programból, INNO-Csekk vagy NKTH forrásokból egyetemek, kutatóintézetek közreműködésével megvalósított fejlesztési eredmények bemutatása.

2. A Találmányi Kiállításon olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2011. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a pályázónak rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája, ami max. 50 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetőséget kétféle módon:

  • plakáttal
  • kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással

A kiállító standokat és az egységes szerkezetű plakátokat, valamint a rendezvény katalógusát az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. fogja elkészíteni, egyeztetve a kiállításon részvételt elnyerő vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A kiállításra 2011. január 17-től 2011. március 11-ig lehet jelentkezni az alábbi címen:

Tahin János

UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft.

Tel.: 70/3300 439 begin_of_the_skype_highlighting              70/3300 439 begin_of_the_skype_highlighting              70/3300 439      end_of_the_skype_highlighting      end_of_the_skype_highlighting

email: tahinj@sze.hu

web: www.univgyor.hu (a jelentkezési lap innen tölthető le)

Forrás: Pannon Novumcimkék: