CONSTRUMA 2011 30. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2011. április 5–10. között egy időben négy kiállítást rendeznek. A Construma mellett ismét lesz Hungarotherm, az épületgépészet teljes körű bemutatkozása. 2011-ben az Ökotech környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás is csatlakozik a pároshoz, és újdonságként elindítja a Hungexpo Zrt. a Lakberendezés + Design kiállítást is.
KÖZÉPPONTBAN AZ ENERGIATUDATOSSÁG
A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás minden eddiginél nagyobb választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat.
 
NÉGY KIÁLLÍTÁS EGY BELÉPŐJEGGYEL
A CONSTRUMA kiállítással az idén ismét egy időben lesz a HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás (hűtés, fűtés, klímatechnika). Újdonságként csatlakozik a pároshoz a LAKBERENDEZÉS +DESIGN kiállítás (bútorok, konyhabútor, textil) és negyedikként ezúttal az ÖKOTECH környezetvédelmi szakkiállítás is.
 
HAT NAPOS NYITVATARTÁS - HÉTVÉGÉN KORÁBBI NYITÁS

A 30. CONSTRUMA alkalmából kivételesen hat napig várják a látogatókat a kiállítások: az első három napon a szakmát (április 5-7.), a második három napon pedig az építkezni, felújítani vágyó nagyközönséget. Ráadásul szombaton és vasárnap már 9,00 órától megnyitja kapuit a Vásárközpont a látogatók előtt.

KREDITPONTOS BELÉPÉS
A Magyar Építész Kamara  akkreditálta a CONSTRUMA kiállítást, így a tagok április 5-7. között a kiállítás megtekintéséért 1 kreditpontot számolhatnak el.
A belépés regisztációhoz kötött.
 
 
KREDITPONTOS KONFERENCIÁK
Rendkívül gazdag konferencia  program:  összesen több mint 60 konferencia, nemzetközi üzletember találkozó, workshop, illetve kerekasztal-beszélgetés kapcsolódik a CONSTRUMA kiállításhoz idén; a program jelentős hányada akkreditált lesz.

A kiállítások konferenciaprogramjának megtekintéséhez kérem kattintson ide.

Forrás: Construma.hucimkék: