Meeting Innovations - Innovációs Fórum

A berlini Magyar Nagykövetség Kereskedelmi Irodája, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2011. november 14-15. között Berlinben és Hamburgban Innovációs Fórumot rendez. A Fórum idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Meeting Innovations címmel, témája az energiahatékonyság, a megújuló energiák és a klímavédelem. Jelentkezés: június 30!

A rendezvény célja az energiahatékony építészet, az épületenergetika, a bioenergia, a geotermia és a zöld ipari innovációt érintő magyar-német kutatási, befektetési és egyéb üzleti együttműködések előmozdítása. A rendezvényen 10 innovatív magyar cég berlini bemutatkozását kívánjuk megvalósítani a német partnerekkel folytatandó kétoldalú tárgyalásokon keresztül.

 

Azon cégek jelentkezését várjuk, akik német partnerekkel való kutatási, befektetési vagy egyéb üzleti együttműködést keresnek. Kérem, hogy érdeklődés esetén június 30-ig emailben jelezze részemre, ha részt kíván venni a rendezvényen. FONTOS: A résztvevőktől angol nyelvű 1 oldalas profilra is szükségünk lesz a német partnerek felkutatásához, ezt ne felejtse el megküldeni! (company & product info, contact data).

 

Forrás és további információ:

Tarjáni Zsolt dr.

Nemzeti Külgazdasági Hivatal

vezető tanácsadó

+36 30 460 6321

 cimkék:
Microsoft Word szöveges dokumentum  Meeting Innovation