Pollutec Lyon 2010

A Pollutec Lyon - a világ vezető környezetvédelmi kiállítása - idén 24-ik alkalommal kerül megrendezésre és az előző évekhez hasonlóan az ágazat minden területét átfogó tematikának köszönhetően 75 ezer szakmai látogatót várnak a szervezők 2010. november 30. és december 3 között.

Az esemény bemutatja azon technológiák, berendezések és szolgáltatások teljes spektrumát, amelyek a környezetvédelem, a környezetszennyezés megelőzése és kezelése valamint a fenntartható fejlődés témaköréhez tartoznak.

A Pollutec Lyon 2010 fő témakörei:

Víz:ivóvízés szennyvíz tisztítás, menedzsment, esővíz felhasználás, vízpumpák és vízvezeték hálózatok

Hulladék, újrahasznosítás és tisztítás: hulladékgazdálkodás és szolgáltatás,újrahasznosítás, hulladék átalakítása energiává, hulladékgyűjtőjárművek,tisztítás

Megújuló energia és energia hatékonyság: biomassza, napenergia, szélenergia, geotermia, stb.

A francia piac legnagyobb lehetőségei a külföldi cégek számára a fent említett főtémakörökhöz (víz, hulladék és energia) kapcsolódó termékekben illetve szolgáltatásokban rejlik, ugyanakkor a francia érdeklődőkön kívül a 110 országból érkező többezer szakmai látogatóknak köszönhetően a Pollutec Lyon lehetőséget nyújt a kiállító cégek számára, hogy nemzetközi közönség előtt mutassák be termékeiket, illetve hogy potenciális partnereket találjanak termékfejlesztéssel vagy tudástranszferrel kapcsolatos terveikhez.

2008-ban a külföldi, nem francia szakmai látogatók több mint 50 százaléka nyugat európai(főként EU-n belüli) országokból érkezett (Svájc – 15%, Belgium & Luxemburg– 13%, Olaszország – 10%, Németország – 7%, Spanyolország – 6%, stb), ezen kívül más kontinensekről (pl: Észak Afrikából) is voltak látogatók. aA2010-es Pollutec lyoni kiállításán ismét hasonló részvételre számítunk.

Az Európai Bizottság támogatásával a kiállításhoz kapcsolódóan kerül megrendezésre a B2Fair nemzetközi üzletember-találkozó. Az esemény az üzleti kapcsolatépítést segíti elő azáltal, hogy a résztvevők – a kiállítás megtekintése mellett - előre egyeztetett időpontokban folytathatnak kétoldalútárgyalásokat, személyre szabott tárgyalási naptár alapján. A rendezvény részvételi díja 150 EUR+ÁFA/cég, amely tartalmazza az alábbiakat: személyes találkozók megszervezése, cégprofil megjelentetése a projekt elektronikus katalógusában, technikai segítségnyújtás a rendezvény időtartama alatt – és ingyenes kiállítási lehetőség az ITD magyar standon.

ITD Hungary a jelentkezők számától függő nagyságú magyar megjelenést, kiállítási standot szervez. A kiállítók részére díjmentesen biztosítja a megjelenést a közös magyar standon. A cégregisztráció 750 eurós költségét, amely a katalógusbejegyzést, az online megjelenést és a belépőt tartalmazza, szintén ITD Hungary biztosítja a magyar kiállítók számára.

Amennyiben az Ön cége a fent említett ágazatokban tevékenykedik és érdekli a standonés/vagy az üzletember-találkozón való részvétel, kérem, jelezze szándékát emailben vagy telefonon:

Rácz Zsófia – Reed Exhibitions UK               vagy                  Tarjáni Zsolt dr. –  ITD Hungary

+44 208 910 7129 begin_of_the_skype_highlighting   +44 208 910 7129 end_of_the_skype_highlighting 1 472 8189 begin_of_the_skype_highlighting   1 472 8189 end_of_the_skype_highlighting

zsofia.racz@reedexpo.co.uk zsolt.tarjani@itd.hu
cimkék: