RENEXPO® International Trade Fair for Renewable Energy & Energy Efficient Building and Renovation

Az idei év egyik legjelentősebb németországi megújuló energetikai és energiahatékony építészeti kiállítása és vására az idén 12-ik alkalommal megrendezésre kerül a RENEXPO® International Trade Fair for Renewable Energy & Energy Efficient Building and Renovation 2011. szeptember 22-25 között, Augsburg, Németországban.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) finanszírozásában és a REECO-val együttműködésben lehetőség nyílik a közös magyar kiállítói standon való részvételre olyan szakmai szervezetek, cégek részére, melyek a megújuló energia, az energiahatékony építés és korszerűsítés témakörökben megfelelő színvonalon tudják bemutatni a hazai szakmai helyzetet, illetve saját innovatív megoldásaikat. A rendezvény jellegénél – és helyszínénél – fogva kiválóan alkalmas nemcsak általános kapcsolatok, de esetleg befektetők, üzleti ill. szakmai, akár szakpolitikusi partnerek megismerésére is. További részletes információk a fenti honlapon megtalálhatók.

 

A részvétel feltételei:

Az összesen 48 m2 alapterületű berendezett kiállítói standon való részvétel díja cégenként 50 000 Ft + Áfa, ezen felül a résztvevőknek kiküldöttjeik utazási, szállás és egyéb költségeit kell viselniük.

A rendezők részéről elvárás a standon megfelelő minőségű, angol/német nyelvű információs háttérdekoráció (rollup vagy poszter, stb.) illetve prospektus anyagok elhelyezése, kompetens és angolul/németül tárgyalóképes képviselő kiküldése.

 

A megjelenést az Ön szervezetének, cégének is felkínáljuk és kérjük mielőbbi döntésüket a kiutazók, a főbb megjelenítendő témák, az innovációk stb. megjelölésével.

Visszajelzésüket kérem küldjék a HITA szervező menedzsere, Tarjáni Zsolt dr. részére a zsolt.tarjani@hita.hu email címre. Visszajelzésüket követően kitöltendő jelentkezési lapot, és egyéb információkat fogunk küldeni.

Válasz küldési határidő: 2011. július 15.

 cimkék: