biogáz, bioetanol, biodízel üzemek tervezése

A Szij és Társai Mérnöki Tanácsadó Kft. 2004-ben azzal a céllal alakult, hogy biogáz üzemek tervezésével foglalkozzon az országban. Mára tevékenységi köre az igényeknek megfelelően bővült és célja, hogy emellett részt vegyen a bioetanol, biodiesel üzemek tervezésében is. Természetesen az ehhez kapcsolódó összes feladatot elvégzi a helyszíni felméréstől kezdve a megvalósíthatósági tanulmány készítésén át akár a támogatások felkutatásáig.

A Szij és Társai Mérnöki Tanácsadó Kft. ég ügyvezetője több évtizedes múltra tekint vissza épületgépészeti tervezés terén. Számos hotel és bevásárlóközpont tervezése mellett több mint 30, Ausztria és Németország területén a mai napig is működő biogáz üzem tervezésében vett részt.

A Szij és Társai Mérnöki Tanácsadó Kft. által tervezett üzemek minden esetben a helyszíni adottságokhoz igazodnak. Mivel a felhasznált alapanyagok összetétele, a termelt energia felhasználási lehetőségei, a technológiai megoldások mind az adott körülményektől függenek, ezért két egyforma üzem nincs.

A tervezést minden esetben egy alapos helyszíni felmérés előzi meg. A felmérést a Szij és Társai Mérnöki Tanácsadó Kft. szakemberei végzik el, energetikai számításokat végeznek, vizsgálják a megvalósíthatóságot és a megtérülést, hogy az igényeknek megfelelő üzem tervezését tudják megajánlani.

Szolgáltatásaik:

  • tanácsadás
  • megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése
  • biogáz üzemek tervezése
  • bioetanol üzemek tervezése
  • biodiesel üzemek tervezése
  • a beruházással kapcsolatos környezeti hatásvizsgálatok elkészítése
  • kapcsolódó pályázatok írása
Kapcsolat: Szíj Bálint, ügyvezető
Elérhetőség: 9400 Sopron, Mende G. u. 2.
Tel: 20/310-2814
E-mail: bszij@aon.at

 cimkék: