ENREG ENERGIA REGENERABILA®
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az ENREG ENERGIA REGENERABILA®, nemzetközi vásár és konferencia a megújuló energia és energiahatékony építkezés és felújítás területén, az Expo Arad International kiállítási területén, 2011 Április 7-9 között.
CONSTRUMA 2011 30. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2011. április 5–10. között egy időben négy kiállítást rendeznek. A Construma mellett ismét lesz Hungarotherm, az épületgépészet teljes körű bemutatkozása. 2011-ben az Ökotech környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás is csatlakozik a pároshoz, és újdonságként elindítja a Hungexpo Zrt. a Lakberendezés + Design kiállítást is.
Ökotech - 10. Nemzetközi környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás
2011. április 5- 10 között kerül megrendezésre a 10. Ökotech.
"Környezeti megfelelésen innen és túl: a regionális fenntarthatóság kezdeményezések lehetőségei”
A Budapesti Corvinus Egyetem Környezetgazdaságtani- és Technológiai Tanszéke, illetve a tanszéken működő non-profit szervezet, a Tisztább Termelés Magyarországi Központja a kőszegi Társadalomtudományok és Európatanulmányok Intézete Alapítvánnyal együttműködve műhelyfoglalkozást rendez a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés témája iránt érdeklődő önkormányzatok, vállalkozások, civil szervezetek, regionális fejlesztési intézmények és minden érdeklődő részére.
Pannon Megújuló Energia Klaszter - Üzletember Találkozó
A Pannon Megújuló Energia Klaszter tisztelettel meghívja Önt a Pannon Megújuló Energia Egyesület "A Pannon Megújuló Energia Klaszter szolgáltatásainak fejlesztése" című, a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében megvalósuló projektjének Üzletember Találkozójára.
A napenergia hasznosítása – Innovatív technológiák Németországból
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara egy többnapos rendezvényt szervez, mely a napenergia hasznosítás témáját öleli fel.
Energia - másképp III. - Konferencia a megújuló energiáról
2011. március 24-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Energia - másképp Konferencia a megújuló energiáról a Heti Válasz szervezésében.
Bois Energie Expo - március 24-27, Besançon, Franciaország
A 12. Bois Energie Expo (kétévente rendezik) március 24-én nyitja kapuit, mely Franciaország vezető eseményeként kínálja a fa-energetikai szektorban látható újdonságok legteljesebb palettáját.
Magyar-osztrák faépítési fórum, 2011.március 23.
Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya meghívja az érdeklődőket a faépítési szakmai konferenciára és kiállításra. A konferencia építészeknek, mérnököknek és beruházóknak nyújt lehetőséget arra, hogy átfogó képet kapjanak a faépítési termékekről, szolgáltatásokról, és szakmai tapasztalatokról.
Magyarregula - Energiagazdálkodás és környezetvédelem c. szakmai nap
2011. március 22-én kerül megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület közreműködésével „Energiagazdálkodás és környezetvédelem” címűszakmai nap a Magyarregula- 2011szakvásár keretében.
ERTI Farkasszigeti Ökötábor - megnyílt
Megnyitotta kapuit az Erdészeti Tudományos Intézet Farkasszigeti Ökotábora. Új lendületet kapott ezzel a kísérleti állomáson már közel 15 éve folyó természetismereti nevelési program, melyet a Kísérleti Állomás a Püspökladányi Természetvédelmi Csoporttal és a Hortobágyi Nemzeti Parkkal közösen eddig is eredményesen folytatott.
IV. ZERO CO2 Fenntartható Építészet szakmai konferencia
A IV. ZERO CO2 Fenntartható Építészet szakmai konferencia 2011. március 4-én a Tavaszi Építészeti Fesztivál programsorozat részeként kerül megrendezésre Budapesten, az Építészek Házában (Budapest VIII., Ötpacsirta u. 2., Kós Károly terem.)
XVI.ORSZÁGOS MEGÚJULÓ ENERGETIKAI és ENERGIATAKARÉKOSSÁGI KONFERENCIA és AUSZTRIAI ENERGIATAKARÉKOSSÁGI SZAKVÁSÁR
A Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) Veszprém Megyei Szervezete 2011-ben is megszervezi hagyományos megújuló energetikai és energiatakarékossági konferenciáját Sopronban és az ausztriai szakvásár látogatást Wels-ben.
XV. Biomassza- és III. Ökoenergetika Konferencia
A NyME Kooperációs Kutató Központ Nonprofit Kft (KKK Sopron) 2011. március 2-4 között rendezi meg konferenciáját biomassza és ökoenergetika témakörben.
„Projektfejlesztés a rendelkezésre álló pályázati források tükrében” - Zalaegerszeg

A Pannon Megújuló Energia Klaszter tisztelettel meghívja Önt a BIOFUTURE - Határmenti demonstrációs és oktató központ az energetikai állandóságért (SI-HU-1-2-015/02) című a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007 2013 keretében megvalósuló Projektfejlesztés a rendelkezésre álló pályázati források tükrében című információs napra.

„Projektfejlesztés a rendelkezésre álló pályázati források tükrében” - Szombathely

A Pannon Megújuló Energia Klaszter tisztelettel meghívja Önt a Vas megyei Vállalkozói Központ együttműködésével a BIOFUTURE - Határmenti demonstrációs és oktató központ az energetikai állandóságért (SI-HU-1-2-015/02) című a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007 2013 keretében megvalósuló Projektfejlesztés a rendelkezésre álló pályázati források tükrében című információs napra.

Termékbörze és termékverseny hazai vállalkozásoknak
Az ÖKOTECH szakkiállítás - új "Környezeti Mérték" betétkiállításán, kiemelt kedvezménnyel biztosítunk bemutatkozási lehetőséget a legújabb hazai, környezetvédelmi termékfejlesztéseknek és fejlesztőknek, az alábbi termékkörökben:
XVIII. Főenergetikusi Szeminárium
Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Esztergomi Szervezete, 2011 februárjában immár XVIII. alkalommal rendezi meg a Főenergetikusi Szemináriumot, amely ez alkalommal határozott nemzetközi jelleget kap.
Megújuló energia szakmai nap
2011. február 23-án rendezi a megújulós energiás szakmai napját a Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft.
ÉLŐ ENERGIA 2009/2011 KONFERENCIA-SOROZAT
A Nagyréti Erdei Iskola Közhasznú Alapítvány és a Zöld Áramlat Közhasznú Alapítvány a megújuló energiaforrások stratégiai kérdéseinek témakörében konferencia -sorozat indított Élő Energia 2009/2010 - Megújuló energiaforrások alkalmazása az önkormányzatok életében címmel.
 
1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140